Mikserler

 

mikserler
Mikserler

 

 

  • Enerjiden tasarruf
  • Kolay kullanım
  • Daha az maya
  • Daha çok ekmek

Mikser kulanmanın hamur üzerindeki etkileri

  • Unun su kaldırma kapasitesi artar. Aynı miktarda undan daha fazla hamur elde edilir.
  • Mikserle karıştırma ünitenin yapısına zarar vermediği için gaz tutma özelliği artar ve daha hacimli ekmek elde edilir.
  • Karıştırma kısa olduğu ve hamurun sıcaklığı fazla yükselmediği için karıştırma sırasında klasik yöntemlerde meydana gelen maya kaybı mikserli karıştırmada gözlenmez. Dolayısıyla maya kullanımı azalır.
  • Karıştırma süresi kısa olduğu için aynı standartta hamurla çalışılır. Dolayısıyla hep aynı kalitede ekmek elde edilir.

Ürünler

Ürün grupları:
Un değirmenleri | Fırınlar | Mikserler | Kaldırma devirme makinaları | Hamur işleme makinaları | Arabalar | Tünel fırınlar | Tünel fırın hattı Endüstriyel Makinalar | Mobil fırınlar | 2. El Makinalar | Un ve Su Hazırlama sistemleri | Fermantasyon sistemleri | Werner & Pfleiderer